Over mij

Leonard Rieksen

Leonard Rieksen

Ik ben geboren op 4 juli 1957 in Hilversum en woon met mijn gezin in Baarn.
Mijn opleiding tot vakfotograaf heb ik gevolgd aan de Fotovakschool in Apeldoorn.
Naast fotografie van mensen op lokatie en in mijn studio in Baarn heb ik als specialisatie Architectuur-en Interieurfotografie. Voor bedrijfsreportages kan ik deze 2 verschillende onderdelen van fotografie mooi met elkaar combineren.

Voor fotografie van mens en dier vind ik belangrijk sfeer, stemming en karakter vast te leggen en zal dit voor de fotoreportage met u bespreken. U kunt in mijn studio in Baarn komen maar de foto’s kunnen ook in overleg op een ander adres gemaakt worden.

Gezinsfotografie behoort tot de mogelijkheden maar ook bedrijven zijn van harte welkom om een niet-standaard portret of reportage te laten maken.

De Benelux en Duitsland zijn mijn werkterrein.

Voor een opdracht worden er duidelijke afspraken met u gemaakt. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek kunt u uw wensen en doel kenbaar maken waarmee ik in de uitvoering zoveel mogelijk rekening zal houden. Afhankelijk van uw project spreek ik een uurtarief af of een totaalprijs voor het hele project. De opdracht kan vanaf een uur tot hele projecten die over langere tijd lopen.
In de offerte worden alle kosten duidelijk aangegeven.
Aanlevering van de foto’s gaat in overleg. Dat kan digitaal in de hoogste kwaliteit of print naar keuze.(maat, papier, kleur, zwart-wit, sepia, verouderd, etc.) Ook zijn natuurlijk fotoboeken en canvas de mogelijkheden voor een persoonlijke herinnering.

Op al mijn werk zijn de algemene voorwaarden van DUPHO en het auteursrecht van toepassing
http://www.dupho.nl/downloads/Algemene_Voorwaarden_DuPho_Jan_2015.pdf